Veelgestelde vragen

Veelgestelde Vragen

Moet ik volgend jaar weer opnieuw de cursus kopen?

Nee! Als u klant van Examenleerstof bent betaalt u maar één keer voor de leerstof en dat geeft u recht op levenslang gratis updates!

Wanneer kan ik de nieuwe vakfiches gratis downloaden?

Als u reeds klant bent van Examenleerstof krijgt u voor 31 Oktober een mailtje van ons met instructies om de nieuwe cursussen te downloaden. Nieuwe klanten krijgen de laatste updates (jaar 2018 – 2019) nu al.

Ontvang ik de cursus direct na betaling?

Ja! Nadat uw betaling succesvol is verwerkt* staat uw gekozen cursus in uw accountoverzicht. Daar kunt u de cursus downloaden naar uw computer. *Gemiddeld duurt het verwerken enkele seconden. . Bij een overschrijving kan het verwerken van 3 a 5 werkdagen duren.

Ik vind mijn activatie/recovery email niet!
Kijk in uw junk/spam folder voor onze activatie/recovery email. Geen email aangekregen? Verzend je activatie email opnieuw.

Wat zijn de betalingsmethoden?
U kunt via diverse online betalingsmogelijkheden afrekenen. Waaronder Bankcontact, Mister Cash, Paypal, Maestro, Visa, Mastercard, iDeal, SMS en telefoon.
Waarom Examenleerstof
Examenleerstof biedt complete professioneel ontworpen cursussen aan tegen lage prijzen. Daarnaast bieden we fulltime service en ondersteuning. Ook voor advies en leerondersteuning kunt u ons om raad en daad vragen! Examenleerstof is betrokken bij het educatieve stelsel in Nederland en Belgie. Lesgeven en educatie is onze passie. Uw vertrouwen in ons stellen we zeer op prijs en in ruil daarvoor zetten we ons 100% in om u zo snel mogelijk te laten slagen!
Ik kan de cursus niet openen?
Onze cursus wordt geleverd in het bestandsformaat PDF. Om deze te kunnen openen heeft een PDF-lezer nodig. Wij adviseren Adobe PDF-reader. Klik op de volgende link om deze te downloaden: http://get.adobe.com/nl/reader/
Ik ben mijn wachtwoord kwijt!
Wanneer u klikt op ‘wachtwoord vergeten’ ontvangt u in uw emailaccount een bericht met daarin een link waarmee u uw wachtwoord kunt herstellen. Let wel op, het kan voorkomen dat de mail als spam wordt gezien. Kijk daarom ook in uw junk/spamfolder.
Kan ik met dit cursuspakket mijn A2 diploma halen?
Ja! De snelste weg naar een erkend A2 diploma/certificaat is via Examenleerstof. Omdat wij alle benodigde informatie geselecteerd, geschreven en digitaal gebundeld hebben conform de laatste vakfiches. Dit verkort de studeertijd aanzienlijk.

Waarom zijn jullie zo goedkoop, zit er nog een addertje onder het gras?
Examenleerstof is een online winkel met digitale producten. Hierdoor besparen we geld op personeel, huur, papier en overige lasten die met een reguliere winkel gemoeid zijn. Dit komt natuurlijk terug in de prijs. Wij steken veel tijd en energie in ons product waardoor de cursus zelf inmiddels onze beste reclame is geworden.
Waarom voor Examenleerstof kiezen?
Examenleerstof werkt uitsluitend samen met tekstschrijvers en -schrijfsters uit de educatieve sector. Hierdoor is er een hoge kwaliteit gewaarborgd. Een kwaliteit waar wij trots op zijn en waar we ook een goede service bij bieden. Via de livechat komt u in contact met een van onze medewerkers die elke vraag met betrekking op de examencommissie direct kan beantwoorden. Natuurlijk kunt u ons ook via de mail bereiken. De ontwikkelingen volgen elkaar vandaag de dag snel op. Wetten, regels en zelfs de taal kent jaarlijks aanpassingen, veranderingen en toevoegingen. Om bij te blijven met al deze ontwikkelingen brengt de Examencommissie elk jaar nieuwe vakfiches uit. Hierin staat globaal aangegeven welke zaken er ten opzichte van het vorige jaar gewijzigd zijn. Daarnaast staan de onderwerpen per vak aangegeven welke in de examens zullen voorkomen. Via de examencommissie kunt u een getuigschrift of secundair diploma halen. U dient daarvoor eerst een infosessie te volgen. Wanneer u bij Examenleerstof een cursus aanschaft, ontvangt u permanent de laatste updates! Hierdoor kunt u in uw eigen tempo studeren en bent u niet genoodzaakt om jaarlijks een nieuwe cursus aan te schaffen. Kortom Examenleerstof is een geslaagde keuze!